VRGH | ARENA
VRGH I ARENA
VRGH | ARENA
VRGH I ARENA
BLOG Jarmo

We have received the request successful. One of our colleagues will contact you soon.

Mijn eerste ervaring met virtual reality was geweldig. Ik kreeg een headset op en deed een introductie met een plank. Ik liep daar overheen en moest in de game van een gebouw vallen. Dit voelde heel vreemd maar grappig aan.

Na de introductie heb ik een paar spellen gespeeld, dit waren avontuurlijke spellen maar ook schiet spellen en ook een muziekspel. Ik kan virtual reality echt aanraden aan iedereen. Het is namelijk niet gewoon gamen. Je zit echt in een andere wereld.

Alles om je heen voelt echt en je bent niet bezig met het standaard zitten op een stoel en achter je muis en toetsenbord zitten. Het gaat vooral om beweging. Dat is wat virtual reality zo verschilt van het gamen op de PlayStation of computer.


VR Combo
Vanaf binnenkomst werd ik vriendelijk begroet, daarna werd ik goed geholpen door de medewerkers. Zij hielpen mij bij het begeleiden op de plank en bij elk spel.

Alle knoppen op de controllers werden uitgelegd en hoe het spel gespeeld moest worden. Alles werd van te voren en tussendoor goed schoon gemaakt. Ook kregen mij gezichtsreinigingsdoekjes om onszelf daarna nog even op te frissen na het spelen.

Al met al een super leuke ervaring en een sterke aanrader die ook maar een klein beetje van spelletjes spelen houdt.

VR muziek game: Beat Saber